De Praktijkopleiding

Voor het aanmelden voor praktijklessen is één telefoontje voldoende. Onze rijlessen duren 55 minuten. ( s' Avonds en zaterdags 50 minuten.)

Het is raadzaam om zoveel mogelijk overdag te lessen, vanwege de verkeersdrukte. Het examen is immers ook overdag.

Voor de eerste rijles halen wij je op en beginnen we in een minder drukke omgeving met de grondbeginselen van het autorijden te oefenen. Daarna volgen stap voor stap alle onderdelen, die je moet kunnen voor het examen. Aan het einde oefenen we nog enkele examenroutes en word je mentaal voorbereid op het examen.

Onze praktijklessen geven wij in een Volkswagen Polo BlueMotion, die is voorzien van veel functionele hulpmiddelen. Zoals bijv. stoel en stuurverstelling, zodat zowel een kort als een lang persoon een goede zit- en stuurhouding kan aannemen. Dat is erg belangrijk voor een goede voertuigbeheersing. De veiligheid van deze auto laat niets te wensen over.

Kortom, het is een veilige, comfortabele, praktische, betrouwbare en representatieve auto. De Polo BlueMotion is energiezuinig en energieschoon, dus een goede keus!

De praktijklessen duren 55 minuten. Opgeven voor de praktijkcursus doe je gewoon telefonisch, of via de e-mail. Ga hiervoor naar 'contact'.